Lud meč u Rimu: Lacio srušio Fiorentinu posle preokreta, Srbin pocrveneo zbog nesportskog poteza!

Autor:

Sport

27.06.2020

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija savladali su Fiorentinu u meču 28. kola italijanske Serije A – 2:1 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lacija

Izuzetno zanimljiv meč odigran je na Olimpiku. Na terenu su od starta bila dva srpska reprezentativca. Sergej Milinković-Savić je započeo meč za Lacio, a Nikola Milenković za Fiorentinu.

Obojica su dobili po žuti karton već u prvom poluvremenu. Dušan Vlahović ušao je u drugom poluvremenu umesto Kutronea, dok Aleksa Terzić nije dobio ni minut.

Fiorentina je do prednosti stigla pogotkom Franka Riberija u 25. minutu. Francuz je podsetio na stare dane, kada je bio jedan od najboljih fudbalera sveta. Sjajnim driblinzima i preciznim udarcem u donji levi ugao, doneo je prednost "Violi".

Do kraja prvog poluvremena, Lacio je imao jednu dobru šansu preko Marka Parol. Dobro je ispratio centaršut sa desne strane, ali je iz izgledne pozicije šutirao pravo u golmana.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE.


U 49. minutu, Fiorentina je mogla da duplira prednost. Šutirao je Gezal i pogodio je prečku. U 61. minutu je Nikola Milenković oprobao udarac sa 30 metara, ali je lopta otišla malo iznad prečke. Da je ušlo, to bi bio gol sezone.

I onda u 67. minutu, Dragovski ruši Kaiseda i sudija pokazuje na belu tačku. Penal je realizovao Ćiro Imobile, koji je postigao 30. gol u sezoni. On je tek treći igrač koji je postigao 30 golova u sezoni još od 1959. godine. Pre njega to su uspeli samo Luka Toni i Gonzalo Iguain.

Lacio je do potpunog preokreta došao u 83. minutu. Luis Alberto postigao je gol sa 20 metara. Dušan Vlahović je u 95. minutu dobio crveni karton jer je protivnika udario laktom.

Lacio ostaje u trci za titulu, pošto im Juventus deset kola pre kraja beži četiri boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading