Otkazane pripreme na Zlatiboru!

Autor:

Sport

06.07.2020

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine ovog leta ipak neće glavni deo priprema za novu sezonu sprovesti na Zlatiboru, kako je to prvobitno bilo planirano.

RepublikaFoto: FK Vojvodina
Pripreme fudbalera Vojvodine

Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja koronavirusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji zapadne Srbije i samom Zlatiboru, fudbalski klub Vojvodina je odlučio da čitav tok priprema za novu sezonu bude sproveden u FC „Vujadin Boškov“. 

Fudbaleri i članovi stručnog štaba ne samo da će biti zaštićeniji od ovog opasnog virusa, već će imati i idealne uslove za sprovođenje trenažnog procesa.

Početak takmičenja u Super ligi Srbije predviđen je za prvi avgust, a do tada, u planu je da crveno-beli odigraju nekoliko prijateljskih utakmica, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podsetio je na novouvedene mere Gradskog štaba za vanredne situacije i apelovao na građane da se pridržavaju propisanih smernica kako bi adekvatno zaštitili sebe i druge u vreme trajanja pandemije.

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP
Miloš Vučević

 - S obzirom na činjenicu da broj zaraženih ne opada u poslednjih nekoliko dana, obaveštavamo javnost da se prema izveštajima, zaraza najčešće prenosi u ugostiteljskim objektima, zbog velike socijalne interakcije. Stoga apelujemo na sve koji su odgovorni za njihovo funkcionisanje, kao i na one koji ih posećuju, da nose maske, pridržavaju se propisane distance i vode računa o higijeni ruku.

U cilju obezbeđivanja zdravstvene bezbednosti građana Grada Novog Sada važno je da svi shvate ozbiljnost situacije kako ne bi došlo do uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Grada- rekao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading