Partizanov rival "inkognito" stigao u Beograd!

Autor:

Sport

01.11.2017

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći rival fudbalera Partizana, ekipa albanskog Skenderbega, sletela je u Beograd negde oko 5 sati ujutru, a odmah zatim su prebačeni u hotel "Kraun plaza". Uz sportski deo tima stigli i pripadnici privatnog obezbeđenja.

RepublikaFoto: instagram.com/kf_skenderbeu
Ekipa Skenderbega sletela u Srbiju pre prvih petlova

Kako prenose albanski mediji, fudbaleri Skenderbega su krenuli avionom iz Tirane rano jutros, oko 4 sata, a posle jednočasovnog leta, već su uveliko u Beogradu.

Smešteni su u hotelu ''Kraun Plaza'', a od samog dolaska na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla'' nalaze se pod budnim okom srpskih organa bezbednosti.

Takođe, albanski ''Supersport'' danas prenosi i da Skenderbegova ekspedicija broji ukupno pedesetak ljudi, a tu je i sedam članova privatnog obezbeđenja, kao i dvojica pripadnika državne policije.

Baš kao i svi u Partizanu, i Albanci očekuju da će sve proteći u najboljem redu, a pomenuti izvor prenosi da crno-beli čine sve da sa aspekta bezbednosti i organizacije utakmice ne bude nikakvih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading