Čelnik Skenderbega oduševljen dočekom u Beogradu, ALI KRIVI PARTIZAN ZA JEDNU STVAR!

Sport

03.11.2017

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Skenderbega Ljirim Zeka je izjavio da se osećao vrlo lepo tokom boravka u Beogradu na meču Lige Evrope protiv Partizana, ali ima zamerku na jednu stvar.

RepublikaFoto: Tanjug /ZORAN ŽESTIĆ
Organizacija "pod konac": ŽANDARI NA MEČU PARTIZANA I SKENDERBEGA

Danima se pričalo o pojačanom prisustvu policije na utakmici između Partizana i Skenderbega, rigoroznim kontrolama na ulazu u stadion i zaplenjenim dronovima na albanskoj granici.

Na sreću po Partizan, ali i čitavu javnost nikakve crne slutnje se nisu obistinile, a Ljirim Zeka iz delegacije tima iz Elbasana izneo je niz pohvala na račun organizatora meča.

- Nismo očekivali da ćemo biti ovoliko sigurni u Beorgradu. Od početka do kraja gostovanja bilo je sve savršeno. Nemamo nijednu zamerku, dobro smo prihvaćeni. Sve je bilo u redu, osim rezultata - rekao je Zeka, a prenose albanski mediji.

Zeka je ceo susret posmatrao iz lože na zapadnoj tribini, a Partizan je savladao Skenderbeg 2:0 golovima Zorana Tošića i Leandrea Tavambe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading