Robinjo ima plan, ovako će izbeći zatvorsku ćeliju!

Autor:

Sport

24.11.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov advokat je naravno najavio žalbe, u Italiji postoje još dve sudske instance, ali mala je verovatnoća da će odluka biti promenjena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robinjo je osuđen na devet godina

Ponovimo nekadašnja zvezda Brazila, Reala, Sitija, Milana je osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u silovanju devojke u jednoj milanskoj diskoteci.

Žrtva će primiti novčanu odštetu, a petorica prestupnika su dobila zatvorske kazne, Robinja čeka devet godina. Kada više instance potvrde presudu Italija će od Brazila tražiti izručenje slavnog fudbalera koji i dalje nastupa u domovini.

Da li će Robinjo stvarno u italijanski zatvor? Neće, ako ne bude napuštao domovinu. Brazil će odbiti zahtev Italije za izručenjem, oni ne isporučuju sopstvene građane, pa će zahtev Italije biti odbijen.

Jedini način da Robinjo bude deportovan je u nekoj trećoj zemlji, na osnovu poternice koja će za njim biti izdata. Zato mora da bude oprezan, verovatno da ako negde putuje, a to se odnosi na Južnu Ameriku, dobije garancije da neće biti izručen, a što se Evrope tiče svakako da neće smeti da kroči na Stari Kontinent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading