Vazura: Kazna će biti samo finansijska!

Autor: Informer

Sport

25.11.2017

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon najave UEFA da će kazniti Partizan zbog propusta u organizaciji meča sa Jang bojsom, oglasio se generalni direktor Miloš Vazura koji tvrdi da kazna može biti samo novčana u najgorem slučaju.

RepublikaFoto: Starsport
Vazura tvrdi da razloga za brigu nema

Vazura je u izjavi za "Informer" naveo da ne veruje u neku drastičnu kaznu, a da nema govora o izbacivanju iz Evrope, kako su preneli pojedini mediji.

- Mislim da su optužbe bez osnova i da ćemo dokazati da prijava nije na mestu i da smo u pravu. Nema opasnosti od izbacivanja iz Evrope, ovo nije veliki incident. Vuče samo neku od finansijskih kazni. Tu su bile dve petarde, a ulazak na teren su protumačili tako što je jedan od skupljača lopti ušao na teren - objasnio je Vazura u izjavi za Informer i dodao:

- Dakle, možemo da dobijemo finansijsku kaznu i ništa više. Sve ostalo bi bio veliki skandal. Ne postoji mogućnost da nas izbace iz Evrope, a da igramo pred praznim tribinama mogućnost je vrlo mala. Očekujemo samo finansijsku kaznu. Oni smatraju da su rasistički povici kad su navijači skandirali "kraljevina Srbija" - zaključio je generalni direktor crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading