Vlada Ivić otkrio: VOLEO BIH DA VODIM PARTIZAN, valjda će Sale do tada biti u penziji!

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

26.11.2017

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana i trener solunskog PAOK-a Vladimir Ivić otkrio je za "Sportski žurnal" kako se nada da će jednog dana postati trener beogradskog Partizana.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Ivić se nada povratku u svoj omiljeni klub

Ivić je istakao da je stadion u Humskoj 1 za njega druga kuća i da se nada da će nakon igračkih dana u crno-belom, imati priliku da provede i trenerske u istom klubu.

- Svi znaju moja osećanja prema Partizanu. To je moj klub, tamo mi je "druga kuća", gde god da se ja nalazim. Voleo bih da jednog dana budem trener Partizana. Ne znam kad - rekao je Ivić.

Mladi trener je otkrio da je postojala mogućnost za ovo letos kada je Marko Nikolić napustio tim, ali da je on tada još uvek bio pod ugovorom sa PAOK-om.

- Razgovarao sam sa predstavnicima Partizana. Nije to bio dobar trenutak. Nije bilo prostora za pregovore. Dan pre poziva Partizana završio sam sezonu sa PAOK-om i očekivali su me razgovori sa rukovodstvom. Nisam tada znao da neću ostati, ali nisam u takvoj poziciji mogao da pričam sa ljudima iz Partizana - otkrio je Ivić.

Za kraj se Ivić našalio i na račun nekadašnjeg saigrača i aktuelnog kapitena crno-belih Saše Ilića.

- Nadam se da u timu tad neću zateći Sašu Ilića! Ja sam karijeru završio pre pet godina, a on i dalje igra... - našalio se Vladimir Ivić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading