Santrač pogurao Zvezdu do preokreta protiv Čuke

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je teško, tu je Ričmond da okrene brdo naglavačke! Fudbaleri Crvene zvezde preživeli su gostovanje Čukaričkom na Banovom brdu i posle velikog preokreta slavili sa 2:1, pošto su na poluvremenu gubili sa 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Oštetio domaćina: Slobodan Santrač

Heroj crveno-belih bio je dvostruki strelac Ričmond Boaći, koji je tako došao do 12. prvenstvenog gola i na listi strelaca se izjednačio sa kolegom u napadu Aleksandrom Pešićem.

Međutim, teško da bi do svega došlo da sudija Dejan Santrač nije pogurao goste. Čuka je povela golom mladog Petra Mićina (19) u 41. minutu, Zvezda je izjednačila golom Ganjanina sa bele tačke u 58. minutu. Tome je prethodila sumnjiva situacija u kaznenom prostoru crveno-belih kada je arbitar Santrač možda i neopravdano propustio da dosudi penal za domaćina.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. U drugom poluvremenu sporna situacija nad mojim igračem, posle penal za Zvezdu, ali dobro. U najmanju ruku bili smo egal sa Zvezdom - prokomentarisao je trener Čukaričkog Nenad Lalatović taj momenat.

Za potpuni preokret Boaći se postarao u 68. minutu, a trener Zvezde Vladan Milojević istakao je da su njegovi igrači zasluženo došli do preokreta i 16. trijumfa u Superligi.

- Prvo poluvreme pripalo je Čuki. Znali smo kako igraju, nije nam išlo u tom delu igre. Bili su bolji. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i mislim da smo zasluženo pobedili - rekao je Milojević.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading