Raka Đurović priznao: BABA MOJE ŽENE I TERZINA PRABABA SU NEKE SESTRE!

Autor:

Sport

28.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Zvezde i Partizana na terenu i van njega dostiže vrhunac što se više bliži kraj jesenjeg dela sezone, a u toj bici večiti rivali ne biraju sredstva da dokažu da su baš oni u pravu i da druga strana uživa naklonost bilo saveza ili sudija.

RepublikaFoto: Starsport
Čelnici Partizana i Raka Đurović

Tako je sportski direktor Partizana Ivica Iliev nedavno poručio da je jedan od članova Sudijske komisije rođak generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića!

TENZIJE NA BRDU

Komisiju čine bivši arbitri Dejan Filipović, Milan Karadžić i Radivoje Raka Đurović. Iliev je pucao na poslednjeg posle pobede Partizana u Čačku (1:2), a okidač je bio penal za crno-bele pri rezultatu 1:1, koji Zoran Tošić nije pretvorio u gol.

- Svi znamo da je rođak gospodina Zvezdana Terzića u Sudijskoj komisiji FSS - rekao je Iliev.

Tenzije je dodatno podgrejao duel između Čukaričkog i Crvene zvezde (1:2), odigran minulog vikenda na Banovom brdu, u kom je sudija Dejan Santrač pri rezultatu 1:0 za "brđane" propustio da im dosudi penal, a već u narednom napadu pokazao je na belu tačku u korist Zvezde. U razgovoru za Srpski telegraf Raka Đurović je govorio u kakvom je srodstvu sa Terzićem.

- Baba moje žene, koja je umrla pre 30 godina, dakle majka oca moje žene - je sestra od tetke, ujaka ili strica nekoj prababi Zvezdana Terzića. O tome se saznalo kada sam ja postao neko ime u fudbalu i kada je on nešto postigao. To je toliko daleko srodstvo da bi naša deca mogla slobodno da se uzimaju. Ja nemam ništa sa Zvezdanom Terzićem niti ga doživljavam kao rođaka - rekao je Đurović.

NE BI BILO MALDINIJA

On je dodao da ne razume zbog čega je Iliev udario na njega, kao i da u svetu sporta postoje daleko čistiji i veći primeri rodbinskih veza.

- Ilieva bih pitao da li onda smatra da nijedan njegov rođak ne bi smeo da obavlja funkciju u fudbalu? Da li bi onda postojao jedan Paolo Maldini ako bismo tako postavljali stvari? Ako želi neprijatelje, neka samo pita koliko mu je potrebno. Bljutavo mi je i ispod svakog nivoa da komentarišem sa ljudima iz Zvezde i Partizana i da učestvujem u njihovim ratovima. A i jedni i drugi vrlo dobro znaju šta se dešava u našem fudbalu - istakao je Đurović.

RepublikaFoto: Starsport


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije odgovarao na pozive i poruke novinara Srpskog telegrafa na ovu temu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading