INCIDENT POSLE DERBIJA: Murinjo započeo sukob, Arteta krvav izašao sa terena

Autor: I. V.

Sport

11.12.2017

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Mančester sitija slavila je u velikom gradskom derbiju u okviru 16. kola Premijer lige protiv Mančester junajteda rezultatom 2:1, a nakon meča se u prostoru kod svlačionica desio incident u kojem su učesvovali igrači i jednog i drugog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Žoze Murinjo je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka krenuo prema sali u kojoj se održava konferencija za medije, a na putu do tamo zasmetala mu je glasna muzika i veliko slavlje igrača Pepa Gvardiole. 

Očigledno ljut i razočaran zbog poraza odlučio je da pokuca u svlačionicu gostiju te je kazao igračima Sitija da se smire, a kao razlog je naveo pokazivanje nepoštovanje prema protivniku. 

Takav ispad Murinja najviše je naljutio golmana Edersona koji se unio u lice portugalskom stručnjaku i rekao mu da napustio svlačionicu, a nakon toga krenule su sve ružne scene.

Nekoliko sekundi nakon toga u tunelu se stvorila velika gužva koju su činili članovi oba tabora, a u takvoj situaciji počeli su da lete svi predmeti koji su u tom trenutku bili dostupni za bacanje. 

Navodno su letele boce, a Murinjo je nakon svega bio potpuno mokar. S druge strane, pomoćni trener Mančester sitija Mikel Arteta zaradio je posekotinu iznad oka. Engleski mediji pišu da će u narednim danima biti poznato više detalja sukoba koji se desio. 

Igrači Mančester sitija nakon meča su istakli da glasno slavlje ne treba biti povod za stvaranje problema, a istakli su da su nakom pobede protiv Čelsija takođe glasno slavili osvajanje tri boda i da se tu ništa nije dogodilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading