SAVIĆ NEUTEŠAN: Prvi penal u životu

Autor:

Sport

14.12.2017

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić ne može da prežali što je na večitom derbiju (1:1) skrivio penal kojim je Partizan došao do vođstva i bio blizu pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić i Ognjen Ožegović

Crno-beli su dočekali penal posle 57 prvenstvenih derbija, a Savić se u poruci "delijama" na instagramu zahvalio Ričmondu Boaćiju što je izjednačio i "spasao" ga.

- Mnogo sam tužan zbog penala koji sam napravio, to je moj prvi penal u životu! Nikada, ni u mlađim kategorijama, a ni u prvim timu ga nisam napravio! Hvala dragom bogu i Boaćiju što smo izjednačili - napisao je Savić.

On je poručio navijačima da je glavni cilj u sezoni - titula.

- Delije, cigani, braćo naša! Želim svima da se zahvalim na ovoj fantastičnoj polusezoni koju smo zajedno ostvarili. Igrači, stručni štab, uprava, navijači, novinari... Hvala vam na ovoj pozitivnoj energiji koju nam dajete. Ovaj tim, dok sam ovde, a i svi cigani koji su u ekipi i stručnom štabu, uvek će davati sve od sebe da dođemo do cilja. Cilj je titula - poručio je Vujadin Savić.

- Mogli smo da pobedimo u derbiju i zato ne mogu da budem potpuno zadovoljan rezultatom 1:1, ali mi smo ti koji zauzimamo prvo meto na tabeli. Izuzetno mi je žao što sam skrivio penal, ali barem se više neće pričati o tome kako igrači Partizana nikada ne izvode udarac sa jedanaest metara. Za nas je najbitnije da smo održali bodovnu prednost, da idemo na  odmor srećni i zadovoljni, zaista imamo neverovatnu polusezonu iza sebe. Svaki igrač,član stručnog štaba i svaki navijač treba da bude ponosan što je zvezdaš – rekao je Vujadin Savić.

Nakon 22. kola Superlige Srbije ozvaničeno je da je najbolji strelac našeg šampionata Zvezdin špic Aleksandar Pešić sa 17 postignutih golova.

- Nismo mnogo pričali pre večitog derbija, ali došli smo na stadion „JNA” silno motivisani da pobedimo. Tokom čitve sezone sa ogromnom željom pristupamo svakoj utakmici. Oba tima imala su neke svoje šanse koje su propuštene i možda je zato remi najrealniji ishod jučerašnjeg susreta. Lično žalim što sam propustio gotovo stopostotnu priliku koju sam imao, ali to je fudbal. Možda bi mi to bio i najvažniji gol ove sezone, ali zadovoljan sam sa 17 postignutih pogodaka, kao što sam mnogo puta rekao, samo sam krunisao odličnu igru ekipe koju smo prikazivali tokom čitavog jesenjeg dela šampionata – poručio je Pešić.

Izabranike Vladana Milojevića, nakon kraćeg odmora, očekuje nastavak priprema kako bi u što boljoj formi dočekali proleće u Evropi.

- U neku ruku možemo da budemo zadovoljni onim što smo pokazali u jučerašnjem derbiju. Ipak, pre nego što smo primili gol imali smo nekoliko izglednih šansi da dođemo u vođstvo. Može da nas raduje to što smo nakon primljenog gola uspeli da se vratimo u utakmicu, što smo se borili i uspeli da postigneo pogodak. Sada mirno možemo da čekamo pripreme i nastavak prvenstva – rekao je Jovičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading