BOAĆI: BOG MI BIRA NOVI KLUB!

Sport

15.12.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani se nadaju čudu! Heroj derbija (1:1), ali i cele polusezone Ričmond Boaći (24), po svemu sudeći, odlazi u predstojećem prelaznom roku, ali se svi nadaju da će Ganjanin ipak ostati.

RepublikaFoto: Starsport
Računa na svevišnjeg: Napadač crveno-belih

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je nedavno da Boaći napušta Beograd, dok je trener Vladan Milojević potom otkrio da o tome ne zna ništa niti mu je napadač najavio odlazak. S druge strane, ni sam Boaći ne zna šta mu sleduje.

- Ne znam šta će se desiti u narednom periodu, ja sam fudbaler, a ne menadžer. Sačekaću da vidim šta budućnost nosi. Videćemo šta je bog spremio za mene - izjavio je Ričmond posle derbija.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Gol koji diže cenu: Boaći pogađa na 156. derbiju

Kako se prelazni rok približava, tako se lista potencijalnih klubova širi. Velika imena evropskog fudbala čekaju u redu, a prednjače Vest Bromvič Albion, Njukasl, Ren (navodno nudi osam miliona evra), Bordo i Anderleht (6 miliona). Mediji iz Ričmondove rodne države pominju i Bešiktaš, koji navodno želi da ga dovede na pozajmicu, a na kraju sezone i otkupi za čak devet miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading