Boaći u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

15.12.2017

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin golgeter Ričmond Boaći na ceni je ovih dana. Crveno-beli su odbili ponude Rena i Anderlehta od sedam miliona evra, ali se čini da će teško odoleti najnovijoj cifri koju su ispalili Turci.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Boaći spreman za veće izazove u karijeri

Prema navodima tamošnjih medija aktuelni prvak Bešiktaš spreman je da plati klubu iz Beograda 9 miliona evra za usluge napadača iz Gane.

Turski šampion želi da se pojača u borbi za novi naslov prvaka, pošto nakon 15 mečeva zauzima četvrto mesto na tabeli, aRičmond Boaći bi mogao da bude jedan od igrača koji će crno-bele pogurati ka vrhu.

Ukoliko se obistine najave iz Istanbula, ovaj transfer mogao bi da bude jedan od najunosnijih u istoriji Crvene zvezde, a čak i pri vrhu u srpskom fudbalu uopšte.

Boaći je u crveno-belom dresu odigrao 51 utakmicu i 42 puta se upisao u listu strelaca, što je podatak koji je malo kome od inostranih klubova mogao da promakne.

Boaći se od crveno-belog dresa po svemu sudeći oprostio golom na 156. večitom derbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading