Vraćamo se na staro: Terzić prokomentarisao penal za Partizan

Autor:

Sport

16.12.2017

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Crvena zvezda odigrali su nerešeno u 156. večitom derbiju. A strasti se ne smiruju ni tri dana posle utakmice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zvezdan Terzić

Glavnu ulogu imali su navijači na južnoj tribini koji su napravili nerede. Krajnji rezultat bio je 1:1, a golove su postigli Sejduba Suma iz jedanaesterca u 62. minutu za Partizan i Ričmond Boaći za Zvezdu šest minuta pre kraja susreta.

Iako kompletna srpska fudbalska javnost, pa i štoper Crvene zvezde, koji je bio u duelu sa Ognjenom Ožegovićem, Vujadin Savić, smatra da je Milorad Mažić doneo ispravnu odluku dosudivši penal za Partizan, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić imao je drugačije mišljenje.

- Nismo hteli da komentarišemo i dolivamo ulje na vatru posle nereda na južnoj tribini, ali ubeđen sam da penala nije bilo! Vujadin je rekao da ga je zakačio, ne može da odredi u žaru borbe. Tačno se vidi da je lopta otišla u pravcu gde je hteo da ode, rekao je Terzić, a preneo "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading