GVARDIOLA: Biću u Sitiju još godinu, a posle...

Autor:

Sport

06.01.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da nije siguran da će na Etihadu ostati duže od predviđenog, ukoliko klub ne bude ostvarivao željene rezultate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Siti jeprvi u Premijer ligi sa čak 15 bodova više od drugoplasiranog Mančester Jjunajteda, a bez problema se plasirao i u nokaut fazu Lige šampiona.

Pred meč FA Kupa protiv Barnlija, Gvardiola je izjavio da to ipak ne garantuje da će produžiti ugovor, koji mu ističe 2019. godine.

- Obavezao sam se na prošlu, trenutnu i sledeću sezonu. To ne treba dovoditi u pitanje. Biću u Sitiju još jednu godini, a za dalje ćemo da vidimo. Sve zavisi od toga da li ćemo pobediti i da li ću zaslužiti da mi ugovor bude produžen - kazao je španski stručnjak i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

- Srećan sam u Sitiju, veoma. Ali kako biste produžili ugovor u velikom klubu treba da pobeđujete, i to stalno. A ja to želim. Želim da pobeđujem.

Prethodno se, ipak, govorilo da je Siti zainteresovan da produži ugovor sa Gvardiolom, i to po znatno boljim uslovima za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading