BUKTI RAT IZMEĐU MURINJA I KONTEA: Portugalac "udara" ispod pojasa

Autor:

Sport

06.01.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana ponovo se rasplamsao rat između menadžera Mančester junajteda i Čelsija Žozea Murinja i Antonija Kontea, a Portugalac je podsetio Italijana na skandal početkom ove decenije dok je radio u Italiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo i Antonio Konte

Diskusija počela kada je Murinjo rekao da se neki menadžeri u Premijer ligi "ponašaju kao klovnovi". Konte se u tome prepoznao, pa je odgovorio da Portugalac "pati od senilnosti, zaboravljajući ko se na aut liniji ponaša kao klovn".

Ipak, menadžer Crvenih đavola zadao je završni udarac.

- Jeste, pravio sam greške na aut liniji. Jeste, pravio sam greške, ali malo njih. Ali ja nikada nisam niti ću biti kažnjen zbog nameštanja utakmica - aludirao je Murinjo na Konteovu četvoromesečnu suspenziju u sezoni 2012-13.

Konte je, dok je radio u Italiji, dobio suspenziju jer nije ništa učinio da 2011. spreči nameštanje utakmice u kojoj je učestvovala Sijena, tim koji je tada trenirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading