PAOK prihvatio ponudu iz Francuske za Prijovića, ONDA JE STIGAO NOVI POZIV SA OSTRVA!

Autor:

Sport

11.01.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović igra sjajno za PAOK, gazda kluba Savidis je poručio da naš igrač nije na prodaju ove zime, ali se čini da će teško odoleti brojnim ponudama, koje iz dana u dan postaju sve brojnije.

RepublikaFoto: twitter.com/Football League Zone
Prijović između Francuske i Engleske

Najpre je francuski Ren poslao ponudu od 4,5 miliona evra, Grci su skoro sve uslove prihvatili, ali se onda javio lider engleske druge lige Vulverhempton sa jačom ponudom.

"Vulvsi" su spremni da iskeširaju okruglo 5 miliona za Prijovićeve usluge, a nezvanično se spominje i da španski Levante ne žali novca za Prijovića, čime je ponuda Rena pala u drugi plan.

Kako tvrdi "Frans Fudbal", Vulvsi su spremni da pokvare Renu posao. Lider Čempionšipa nije jedini klub iz Engleske koji se raspituje za Prijovića, pošto su se ranije javljali Lids, Derbi kaunti, Everton, Brajton i Hadersfild.

Naš reprezentativac će u narednim danima moći natenane da porazmisli o svim opcijama i izvaga sve ponude koje ima na stolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading