(VIDEO) Kad igra Prijović, igra i PAOK!

Autor:

Sport

21.01.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri solunskog PAOK-a ostvarili su devetu uzastopnu pobedu u grčkom prvenstvu, a nova žrtva pred crno-belima bio je Apolon - 3:0. Jedan od golova postigao je i naš reprezentativac Aleksandar Prijović, koji je nastavio golgeterski niz u dresu kluba sa "Tumba" stadiona.

RepublikaFoto: twitter.com/Football League Zone
Prijović igra u dobroj formi

Srpski internacionalac pogodio je u prvom minutu sudijske nadoknade, kada je pitanje pobednika već bilo rešeno, ali je novim golom popravio golgeterski saldo i to je ono što se piše.

Prijoviću je ovo bio deveti pogodak u prvenstvu Grčke, a treći od starta 2018. godine. Uz ovo je upisao još šest golova za PAOK u nacionalnom kupu, ali i evropskim utakmicama.

PAOK je lider grčkog šampionata sa 40 bodova, a prate ga AEK iz Atine i Olimpijakos sa po 38 bodova, s tim što šampion ima utakmicu manje u odnosu na gradskog rivala i crno-bele iz Soluna.

Valja napomenuti da je nastup u redovima poraženog Apolona upisao bivši fudbaler Vojvodine Enver Alivodić, koji je na teren ušao u 80. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading