Murinjo se ne smiruje, želi još jednog igrača ove zime!

Autor:

Sport

24.01.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kupovine Aleksisa Sančeza iz Arsenala činilo se da Mančester junajted može da zaključi fudbalsku pijacu ove zime, imajući u vidu sjajnu popunjenost na svim pozicijama, međutim izgleda da Murinjo ima u planu još nekoga...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo naciljao igrača iz Francuske

Kako prenose ostrvski mediji, na radaru "Posebnog" našao se vezista Nice Žan-Mišel Seri.

Sjajni fudbaler iz Obale Slonovače je letos, nakon sjajne sezone u dresu tima sa Azurne obale, bio na radaru brojnih klubova, ali je na kraju ostao u redovima Nice.

Njega su nakon sjajne sezone tražili Barselona, Arsenal, Čelsi i Liverpul, ali je Seri rešio da se još jednu sezonu sprema za veće izazove u Francuskoj i pomogne timu da se plasira u LŠ. To nije pošlo za rukom timu sa Azurne obale, pošto je Napoli bio bolji u plej-ofu za prolaz u grupe, a Nica ni u prvenstvu ne stoji tako dobro kao prethodne sezone.

Seri sada ima upisan samo po jedan gol i asistenciju, za razliku od prošle sezone kada je bio jedan od oslonaca u ekipi sa sedam golova uz čak devet upisanih asistencija.

Murinjo bi uprkos padu u formi voleo da ga angažuje, navodo je prioritet Portugalca ojačavanje veznog reda, videćemo da li će poslati ponudu na adresu Nice do kraja zimskog prelaznog roka ili će uprava kluba ostaviti transfer Serija za leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading