Ko je najnestašniji u Partizanu?

Autor:

Sport

04.02.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama na Kipru, a jedan od najiskusnijih, uz kapitena Sašu Ilića, jeste Bojan Ostojić, mada su za njega okončane pre vremena zbog povrede koju je zaradio.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Fudbaleri Partizana

Ipak, da ga vedar duh ne napušta pokazuje i intervju koji je daoŽurnalu, a u kom je otkrio neke izuzetno interesantne detalje iz svoje karijere tokom koje je nastupao, pored Partizana, za Voždovac, Čukarički, Novi Pazar i BASK.

Prenosimo najzanimljivije delove.

Prva od tri priče jeste situacija od prošle zime, kada je kapitenu Saši Iliću ispod jagode sipao so:

- Kada je Saša Ilić prošle zime u Limasolu otišao novinaru Raduloviću da uruči reket za bledo izdanje u teniskom meču, podigao sam mu jagodu s vrha kolača i nasuo so. Kakvu je facu složio – neprocenjivo! Naravno, brzo sam se izvinio kapitenu - rekao je Ostojić.

Druga "smicalica" za "žrtvu" je imala bivšeg štopera Crvene zvezde i saigrača iz redova Čukaričkog, Zorana Rendulića:

- U karantinu, pred meč Čukaričkog u Novom Pazaru, Rendulić je pravio frizuru u kupatilu, uzevši fen za koji sam slučajno primetio da ima prekidač u pretsoblju. Počeo sam da palim – gasim struju, dok se on nervirao pritiskajući dugmad na aparatu. Udarao je, tresao se, nisam mogao da izdržim - otrčao sam kod igrača da im pokažem.

Treću je "isprobao" na Đorđu Bašanoviću, fudbaleru Čukaričkog:

- Bašanoviću sam stavio metalni novčić na čelo, kako bi pokušao da ga ubaci u fišek, u šortsu. Kad je podigao glavu, sipao sam mu flašu vode u fišek, bio je skroz mokar. Nešto slično sam primenio i s Đorđem Jovanovićem, samo što je on bio u sedećem položaju - zaključio je Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading