MILOJEVIĆ: Zadovoljan sam pripremama, EUFORIJA PRED CSKA JE RAZUMLJIVA

Autor:

Sport

08.02.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je po završetku pripremnog perioda u Antaliji da je zadovoljan kako su igrači odradili "završne radove" pred nastavak sezone i podvukao da je euforija pred duele sa moskovskim CSKA sasvim opravdana.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević: Jedino možemo da obećamo da ćemo dati sve od sebe

Crveno-beli su u poslednjem pripremnom susretu u Antaliji, koji je poslužio i kao generalna proba pred prvi susret protiv CSKA u 1/16-finala Lige Evrope, poraženi od Zenita rezultatom 1:0 što je bio prvi poraz crveno-belih u kontrolnim mečevima.

- Znam da i novinari i ljudi gledaju samo utakicu, ali nije ovo bila samo utakmica, niti može da se nazove generalnom probom jer igrači su imali veoma naporne treninge uoči nje. Meni je bitno da ćemo utakmicu u utorak da dočekamo potpuno pripremljeni, bez ikakvih zdavstvenih problema. Mislim da igrači jedva čekaju tu utakmicu, znate da oni ne vole pripreme. Radili smo vredno i daćemo sve od sebe kao što smo i do sada činili, i to je jedino što možemo da obećamo - kazao je Milojević.

Ekipa se vraća u Beograd, gde će raditi do duela sa CSKA, koji je zakazan za 13. februar.

- Ako bi trebalo da podvučem crtu, mogu da budem zadovoljan stvarima koje smo uradili. Predstoji nam osveženje pred utakmicu u utorak. Želeo sam da dam veću minutažu nekim igračima, vredno su trenirali. Vidi se da nam treba još svežine, ali imamo dovoljno vremena do utorka da radimo na nekim finesama, da se odmorimo i da budemo spremni - rekao je trener Zvezde i dodao:

- Bilo je iščekivanja tokom pretodnog vikenda, čekala se ta odluka UEFA... Povoljno se završilo po nas. Euforija treba da postoji pred svaku utakmicu, ali mislim da nećemo imati problema zbog nje. CSKA igra potpuno drugačije od Zenita i biće to drugačija utakmica. Dobro je što pravimo šanse, a sa svežinom verujem da ćemo doći i do bolje realizacije. CSKA ima visoke igrače, dobre izvođače prekida, to im je jedno od glavnih oružja i na to moramo da obratimo pažnju. Mi pokušavamo da imamo svoj stil igre i nećemo ga menjati ni tokom ovih narednih šest meseci. Ima tu dosta stvari koje treba ispraviti, ali u ovom trenutku je osnovno bilo da se igrači fizički dobro pripreme.

Odustvo Kange po rečima prvog stratega crveno-belih ne bi trebalo više da se ističe u prvi plan.

- Za mene je Kanga veoma dobar igrač, koji je mnogo doprineo našoj igri. Mislim da ipak sada treba da tema da se zatvori, nema potrebe više o njemu pričati jer nije naš igrač i mi mu želimo puno sreće -  istakao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading