"Baksuzni" Poljak sudi Zvezdi protiv CSKA!

Autor:

Sport

11.02.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je odredila glavnog arbitra prvog meča između Crvene zvezde i CSKA. U pitanju je Poljak Pavel Račkovski koji nije ostao u lepom sećanju našim klubovima u prošlosti.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Igrači Zvezde će probati da "osvete" naše klubove

Račkovski je delio pravdu Partizanu i Vojvodini u evropskim mečevima, oba puta na domaćem terenu i oba puta su naši klubovi doživeli poraze bez postignutog gola.

Partizan nije imao sreće protiv španskog Atletik Bilbaoa, kada je pred svojim navijačima poražen rezultatom 0:2 u oktobru 2015. godine.

Nešto ranije iste sezone Račkovski se našao na centru za utakmicu Vojvodina-Sampdorija. Italijani su slavili u Novom Sadu takođe sa 2:0, ali je to bio poraz koji nije boleo, pošto su "Lale" slavile u prvom susretu u Đenovi sa čak 4:0 i tako prošli u plej-of Lige Evrope.

U utorak uveče ćemo videti da li Crvena zvezda može da prekine ovaj loš niz i prvo postigne gol(ove), a zatim i da slavi protiv CSKA...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading