BOŽOVIĆ pred CSKA: Šahovska partija, "Marakana" može da presudi

Autor:

Sport

12.02.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Božović, bivši trener Crvene zvezde, pred duel sa CSKA (utorak, 18.00) očekuje šahovsku partiju na "Marakani", kaže da bi jedan gol mogao da odluči pobednika dvomeča.

RepublikaFoto: twitter.com/pfc_arsenal
Miodrag Božović

- Prema svemu što sam video ostajem pri stavu da su šanse protiv CSKA 50:50. "Armejci" znaju da igraju na rezultat i sigurno je da će čekati šansu iz kontri. Neće se zaletati, a ne verujem da će to činiti ni Zvezda. Biće to šahovska partija, Zvezda je jesenas pokazala mnogo i moglo bi čak da se dogodi da odluči jedan gol u 180 minuta - kazao je za "Novosti" Miodrag Božović.

CSKA je ove zime vratio iz Lestera Ahmeda Musu, pa je i promenio formaciju.

- Igrali su sa trojicom štopera ili petoricom pozadi, ali kako sada čitam moguće je da za Zvezdu promene sistem. Fernandez i Šenikov su na bekovskom paru, Berezucki je jedan štoper, a drugog su igrali Vasin ili čak Vernblom. I mene zanima kakve će te promene dalje proizvesti.  Imaju odlične igrače. Golovin i Džagoev su izuzetno kreativni, Musa im se vratio što im je donelo još dodatne brzine u napadu. Bilo bi dobro da Zvezda ne primi gol u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije"

Božović veruje da bi navijači mogli da odigraju bitnu ulogu.

- Faktor "Marakana" može da presudi. Zvezdini navijači su sila, tvrdim da igrači CSKA nikad nisu igrali pred takvom atmosferom. Stručni štab Zvezde i Milojević su dosad napravili fantastičan rezultat, ako prođu CSKA, a imaju šanse, bio bi to šlag na tortu - poručio je bivši šef stručnog štaba crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading