Vazura poručuje: Mi ne delimo navijače, bitno je da svi navijaju za Partizan!

Autor:

Sport

14.02.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura apeluje na "Grobare" da navijaju fer i sportski protiv Viktorije iz Plzenja, jer svaka kazna UEFA može da znači novo zatvaranje stadiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vazura: Pozivam sve navijače da se ne bave politikom, već samo Partizanom

Crno-beli su bili nadomak suspenzije stadiona i protiv češkog tima, ali je pravni tim kluba iz Humske uspeo da odbrani slučaj kluba pred UEFA i dobije dozvole da sa navijačima dočekaju ekipu iz Plzenja.

- Bez navijača ne možemo da napravimo dobar rezultat. Potrebni su nam kao 12. igrač. Očekujem veliku podršku, u svakom smislu. Imamo komunikaciju sa svim navijačima. Ne očekujem da bude problema. Da li će neko sedeti na jugu, severu, istoku ili zapadu je njegova lična stvar. Za nas postoje samo jedni navijači - navijači Partizana - oglasio se Miloš Vazura dan pred šesnaestinu finala Lige Evrope.

Vazura je otvoreno poručio da se nada da neće biti nikakvih podela, niti sukoba među "Grobarima" koje su aktuelne poslednjih meseci.

- Pozivam sve navijače Partizana da podrže klub, da se ne bave politikom, da isključe svaki vidi rasizma. Takođe, skrenuo bih pažnju navijačima da ne sedaju na prolaze, jer će obezbeđenje morati da reaguje, a u slučaju otpora izgrednik će biti udaljen sa stadiona. Kazne za zakrčene prolaze staju od 20.000 do 40.000 evra - rekao je funkcioner crno-belih.

Navijači Viktorije, kojih će biti oko 300, biće smešteni u sektoru H na severnoj tribini.

- Imaćemo dobru asistenciju policije, kao što smo imali protiv Skenderbega. Svako lice će morati da sedne na svoje mesto, ono koje je određeno na ulaznici. U suprotnom, pomeraćemo navijače - naglasio je Vazura.

Direktor Partizana je apelovao na navijače da dođu dosta ranije pred početak utakmice, pošto je instalirana nova naprava za očitavanje karata sa kapijama na ulazima.

- Molim ljude da dođu dva sata pre početka utakmice. Biće postavljena tri punkta kontrole: prvi će biti pre novih "kaveza" i tu će se navijačima oduzimati metalni novac, upaljači, olovke... Drugi pregled biće za kontrolu ulaznica i ličnih karata i imena će morati da se poklapaju. Treća kontrola biće vizualna i ako se ispostavi da je lice u alkoholisanom stanju biće udaljeno sa stadiona. Maloletne osobe mogu da prisustvuju utakmici samo uz pratioca - istakao je Miloš Vazura, uz uverenje da je tim Miroslava Đukića sposoban da izbaci Plzenj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading