MITROVIĆ: Prestrogo sam isključen!

Sport

15.02.2018

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Milan Mitrović izjavio je da je prestrogo isključen na prvom meču 1/16 finala Lige Evropa protiv Viktorije iz Plzenja.

RepublikaFoto: Starsport
Mitrović je meč završio pre vremena

Partizan i Viktorija igrali su 1:1. Partizan je poveo u 58. minutu golom Tavambe, a gosti su izjednačili u 81. preko Reznika. Crno-beli su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je isključen Mitrović.

- Odigrali smo dobro, stvorili mnogo šansi, koje smo morali da iskoristimo. Samo je prvo poluvremen završeno. Idemo tamo da odigramo još bolje, da damo gol više i pobedimo - rekao je Mitrović posle meča.

On je istakao da su grčke sudije uticale na konačan ishod meča.

- Mislim da su oba moja kartona prestroga, dva lagana starta. Pritom je njihovom golu prethodila ofsajd situacija, ali šta je tu je. Istu utakmicu očekujem tamo, moramo da budemo strpljivi, ali mislim da imamo dobre šanse da prođemo dalje. Žao mi je što neću moci da pomognem saigračima - rekao je Mitrović.

Revanš meč na programu je 22. februara u Plzenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading