ILIEV: U poslednje tri godine nas sudije često oštete, zadovoljni Đukićem

Autor:

Sport

26.02.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao je da su se u prethodne tri godine često dešavale sudijske greške na štetu crno-belih, a govorio je i o statusu trenera Miroslava Đukića.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Ivica Iliev

Crno-beli su u nedelju odigrali u Humskoj nerešeno (1:1) protiv Zemuna, koji je poveo posle diskutabilnog penala, da bi Partizan izjednačio duboko u nadoknadi vremena.

- Ne volim da pričam o suđenju, ali i na utakmici gde Zemun nije šutnuo u okvir gola, iz nepostojećeg penala primamo gol i posle jurimo i taj jedan bod. I to se dešava tokom cele sezone, a u poslednje tri godine se to često dešava - rekao je Iliev za "B92".

Aktuelni šampion je u velikom zaostatku za Crvenom zvezdom, koja ima 11 bodova više u Superligi.

- Izgleda da je trofej daleko, ali nećemo se predati do kraja. Imamo iskustvo iz prošle godine, bila je doduše manja bodvna razlika, ali ima još šest kola do kraja regularnog dela sezone - istakao je sportski direktor "parnog valjka".

Mnogi smatraju trenera Miroslava Đukića glavnim krivcem za loše rezultate Partizana u domaćem šampionatu, pa se čak spekuliše i o rastanku.

- Moram da budem zadovoljan Miroslavom Đukićem, to je trener koji nam je posle 13 godina doneo proleće u Evropi i u toj Evropi smo igrali ozbiljan fudbal. I to nije bio sam prolaz, mi smo kolo pre kraja grupne faze takmičenja zvanično prošli. On ima ugovor na dve godine i jedino mi je žao što se igre iz Evrope ne poklapaju sa igrama iz prvenstva - naglasio je Iliev.

Na kraju se još jednom osvrnuo i na status Sejdube Sume, najskupljeg pojačanja u istoriji srpskog fudbala, ali to na terenu ne opravdava.

- Suma ne donosi ono što smo očekivali. Mi moramo da budemo svesni da je nemoguće da svi igrači koji su dolazili ili koji će dolaziti, budu na nivou na kojem mi želimo da oni budu. U junu ćemo podvući crtu i videti šta je učinjeno za godinu dana - zaključio je sportski direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading