Ni Enrike, ni Anćeloti, ni Tuhel: LEGENDA KLUBA PREUZIMA ČELSI?

Autor:

Sport

28.02.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dugo se licitira imenima naslednika Antonija Kontea na klupi Čelsija, a od sada je trka bogatija za još jednog člana. I to ne bilo koga, već dugogodišnjeg kapitena i ikone kluba...

RepublikaFoto: twitter.com/King Abramovich
Navijači bi voleli da vide Lamparda na klupi Čelsija

Engleski "Standard" prenosi vest da bi Frenk Lampard kroz nekoliko meseci trebalo da stekne profi licencu za trenera, što bi značilo da će uskoro preuzeti i neki klub.

Popularni "Lamps" je ostavio neizbrisiv trag u klubu kao fudbaler, najbolji je strelac u istoriji kluba sa 211 postignutih golova i nema sumnje da bi ga navijači rado videli na klupi svog omiljenog kluba.

Izvesno je da Čelsi neće uspeti da odbrani titulu šampiona Engleske, a pošto je Antonio Konte u lošim odnosima sa vodećim strukturama kluba koje vode transfer politiku mimo njega, sve je izvesnije da odlazi na kraju sezone.

Lampard bi bio i najisplativije rešenje za upravu, a sa njim na čelu Čelsi bi krenuo u jedan dugoročan projekat izgradnje sistema koji bi zahtevao vreme i strpljenje, nešto što Abramovičevi ljudi uglavnom nisu imali prethodnih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading