Ben zadovoljan Zvezdom i životom u Beogradu

Autor:

Sport

01.03.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se borila i na kraju izborila da iz Olimpijakosa dovede napadača Bena koji posle dva meseca u Beogradu nema zamerki na život u našem glavnom gradu, kao ni svoj status u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Ben protiv CSKA

El Fardu Ben se polako navikao na Beograd, a priznao je da mu je za razliku od Atine, u srpskoj prestonici potreban šal.

Srpski igrači u Olimpijakosu su mi pričali o tome koliko ume da bude hladno, tako da sam znao šta me čeka. U Atini mi nije trebao šal, to je novost za Beograd. Kao što sam rekao, došao sam pripremljen", poručio je Ben kroz osmeh i dodao:

- Lepo vreme je jedino što mi nedostaje iz Atine. Naravno i moja porodica koja je još tamo, ali će mi se pridružiti od leta - otkrio je Ben, koji ne krije oduševljenje Crvenom zvezdom.

- Crvena zvezda je veliki klub. Najveći u Srbiji. Ima veliku istoriju i to je veoma važno... Grad je lep, ali nisam imao mnogo vremena da ga upoznam. Nisam neko ko voli da izlazi previše, ali čini mi se da je Beograd dobar grad - naglasio je on.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ben je stigao kao veliko pojačanje iz Olimpijakosa, navijači od njega imaju velika očekivanja i on im je sada obećao i golove, iako je sada češće igrao kao desno krilo.

- Već sam igrao na toj poziciji, tako da ako trener bude želeo da me stavi tu, neće biti problem. Imamo dobar tim, dobre igrače. Mislim da možemo da napravimo nešto veliko. Otišli su Kanga i Boaći, ali i dalje su tu dobri igrači. Bez obzira na odlaske cilj je isti - osvojiti prvenstvo. Imamo kvalitet za to - zaključio je Ben, u razgovoru za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading