PRED VOŽDOVAC - Milojević: Nemamo 11 bodova više, kao da smo na "nuli"

Autor: Tanjug

Sport

02.03.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Voždovcem (subota 17.30) u Superligi, istakao je da se niko ne zanosi time što imaju 11 bodova prednosti na tabeli, posebno zbog polovljenja pred plej-of.

RepublikaFoto: Starsport

- Nastavljamo prvenstvo posle ružnog vremena, očekuje nas ništa lakša, a ništa ni teža utakmica do sada. Nastavljamo niz duela sa ekipama koji će biti u plej-ofu, Voždovac je u prošlosti pravio probleme Crvenoj zvezdi, posebno prošle sezone i znamo šta se sve dešavalo na "krovu". Neće biti lako -rekao je Milojević.

Strateg crveno-belih podvukao je da se ne obazire na razliku od 11 bodova u odnosu na Partizan.

- U principu nemamo prednost od 11 bodova. To ne utiče na nas, ne pravimo kalkulacije, već želimo da na svakom meču damo sve od sebe i "rastemo". Razmišljamo kao da smo na "nuli", jer bi nas drugačije odvelo u drugi pravac. Posle deljenja bodova neće biti baš tako.

Izneo je i niz pohvala na račun kapitena Nenada Milijaša i izrazio nadu da će produžiti karijeru, odnosno ugovor koji ističe na kraju sezone.

- Milijaš je moja desna ruka, veliki igrač, kapiten i moj zamenik. On je institucija i srećan sam što ga imam. Nikad niko nije sumnjao u njegov kvalitet. Od njega zavisi da li će nastaviti karijeru, ubeđen sam da može još da igra.

Osvrnuo se i na odlazak najboljeg strelca Ričmonda Boaćija u kineski Ðangsu Suning za 5,5 miliona evra 

- Boaći je mnogo dao Zvezdi, ušao je u srca svih, veliki je profesionalac i džentlmen u svakom pogledu. To mu se vratilo. Život teče dalje... Ostavio je veliki trag i odlazi u jaku ligu - zaključio je Milojević.

Kapije stadiona "Rajko Mitić" će biti otvorene...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading