POKETINO: Da me navijači ne žele otišao bih

Autor:

Sport

03.03.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino kaže da bi fudbal trebalo da bude radost i da bi zato otišao iz kluba kada bi osetio da nije poželjan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Argentinac, koji je insistirao na tome da ne misli na menadžera Arsenala Arsena Vengera, rekao je da ne bi ostao u klubu ukoliko bi mu navijači okrenuli leđa.

- Ako te sopstveni navijači ne žele, nema svrhe da nastavljaš jer samo štetiš svom klubu. Navijači su važni i u nekom trenutku treba da odeš jer je klub uvek važniji od jedne osobe, a ako sam ja taj koji pravi problem na svim nivoima, radije bih otišao - rekao je Poketino.

Totenhem je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige za četiri boda zaostatka za drugoplasiranim Mančester Junajtedom, dok u Ligi šampiona igraju sa Juventusom u osmini finala (prvi meč 2:2).

- Za mene fudbal nije drama, već radost. Najtiši sam kada treba da igramo. Naravno, ima drame u fudbalu, ali sam fudbal nije drama. Pobediš ili izgubiš, odgovoran si i profesionalan, ali nema drame. Fudbal je sreća i želim da uživam u svom poslu i da pomažem drugima da ostvare snove - kaže 46-godišnji Poketino i dodaje:

- Prva stvar jeste da porodici pružiš dobar život. Volim da radim i stvari izvan fudbal, ali fudbal je 100% moja strast, okupira moj život i porodica me podržava, tako da to ne sme da bude drama. Počeo sam da budem trener sa 36 godina i rekao sam sebi da mi je granica 50 godina. Sada ne znam da li ću prestati ranije ili ću biti tu dugo kao Hodžson, Ferguson ili Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading