Neposlušni Marez se oglasio nakon bojkota u Lesteru: Bilo je teško, ali odužiću se navijačima!

Autor:

Sport

05.03.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alžirski fudbaler Rijad Marez oglasio se po prvi put u britanskim medijama nakon što je bojkotovao Lester zato što ga nisu poslali u Mančester siti ove zime.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marez: Igraću još bolje

Siti je nudio 60 miliona funti za plejmejkera Lestera, ali su "Lisice" tražile još para, iako su prvobitno istakle cenu od 60 miliona kao prihvatljivu.

Marez je nakon toga 10 dana bojkotovao klub, nije se pojavljivao na treninzima, ali se vremenom odljutio, pa ga trener Klod Puel ponovo ubacuje u startnu postavu u poslednje vreme.

Marez se odužio proteklog vikenda kada je golom iz slobodnog udarca u 97. minutu doneo ekipi bod protiv Bornmuta.

- Situacija je bila teška u januaru, ali dokle god sam ovde sve ću učiniti za Lester. Takav sam. Srećan sam što su me navijači ponovo lepo prihvatili. To mi je važno. Zato ću da im se odužiti igrama na terenu. Zbog ovakvih trenutaka (misli na gol) igrate fudbal. Nikada se ne predajete. Bio sam hrabar, moram nekada i takav da budem. Očigledno je da nismo pobedili, ali nismo ni izgubili i to je najvažnije - podvukao je Marez. 

Marezovim stavom je zadovoljan i menadžer Klod Puel koji je zaboravio nesuglasice sa Alžircem.

- Bio je to težak prelazni rok za sve nas, a sve što sam tih dana rekao bilo je u svrhu da zaštitim Rijada i ekipu. Rekao sam i da će se vratiti sa ispravnim stavom, pozitivnim razmišljanjima i to je i pokazao. I tim mu je uzvratio na pravi način, a to je značajno. Svi igrači daju maksimum i to me raduje. Ponosan sam i na Mareza i na ekipu, dobro je da jačamo timski duh u finišu ove turbulentne sezone - zaključio je Klod Puel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading