Milojević pred odlazak u Novi Sad: SVAKI MEČ JE BITAN U OVAKO ZGUSNUTOM RASPOREDU!

Autor:

Sport

06.03.2018

14:32 >> 14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pozvao je svoje igrače na oprez pred gostovanje Vojvodini (sreda, 18h) pošto je na kraju šampionata svaki meč od izuzetne važnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević poziva na oprez u Novom Sadu

Gostovanje Vojvodini je verovatno jedan od najtežih ispita do početka plej-ofa i podele bodova.

- Ulazimo u ciljnu ravninu i svaka utakmica je jako bitna. Zgusnut je raspored, ali smo navikli. Očekujemo dobar fudbal, dobru utakmicu, kao što su uvek derbiji kola. Prošlo je nezgodno vreme, očekujem pun stadion - rekao je Milojević u Beogradu.

Iako mediji pišu da Mičel Donald igra nešto slabije ovog proleća, Milojević nije želeo da pridaje previše pažnje tim tvrdnjama.

- Ne volim da pričam o pojedincima. Zadržao bih za sebe da li Donald igra dobro ili ne. Nema loših igrača. Zadovoljan sam sa svima. Neko teže ulazi u formu, neko ne ulazi, nekome treba mnogo vremena, nekome ne... Donald je veoma bitan šraf za Crvenu zvezdu i videćemo kako će se stvari odvijati.

Vojvodina trenutno zauzima tek osmo mesto na tabeli Super lige, ali Milojević kaže da ga taj podatak neće uljuljkati u pripremi ovog susreta, kao ni njegove igrače.

- Vojvodina je uvek bila izazov i u svakom slučaju znamo da je pored Zvezde i Partizana negde treći-četvrti klub u Srbiji. To je uvek bio derbi, da li se igrao u Novom Sadu ili Beogradu. Nisu imali zavidnih izdanja zbog turbulencija u jesenjem delu, ali su se totalno konsolidovali sa dolaskom mnogo dobrih igrača i trenerom sa kojim su napravili prepoznatljivu igru. Od Vojvodine uvek možete da očekujete lep fudbal - rekao je Milojević.

Trener Vojvodine Ilija Stolica se prethodnih dana pominjao kao mogući naslednik Miroslava Đukića na klupi Partizana. Upitan za mišljenje o tome, Milojević je kratko odgovorio.

- Imam dosta posla u svom timu i samo sam na to fokusiran.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading