Milinković: Borimo se do kraja, najveći izazov u karijeri

Autor:

Sport

07.03.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Milinković se vratio u Humsku, ali ovog puta kao gost, na klupi Rada. To mu je bio drugi meč sa "građevinarima" i prvi poraz, 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Milinković

- Čestitke Partizanu. Jako dobro je ušao u meč, vrlo agresivno prvih 30 minuta, tada smo primili gol iz prekida. Negde posle toga smo uspeli da izađemo iz pritiska, vratili se posle penala i bili u rezultatskom egalu kada smo primili drugi gol iz prekida. Probali smo da se vratimo, imali smo odličnu priliku Ajkovića, ali šta da kažem?

- Dva gola smo primili iz prekida, meni je utakmica pomogla da bolje sagledam mogućnosti svoje ekipe. Čeka nas još mnogo iskušenja do kraja prvenstva. Verujem u ono što radimo. Moram da podržim momke. Partizanu želim mir i da nastavi da pobeđuje - rekao je nekadašnji trener crno-belih.

Rad je pretposlednji na tabeli, sa tri boda manje od Javora, sa kojim igra za vikend.

- Ima 12 kola do kraja. Uzeo sam tim u dosta teškoj, vrlo složenoj situaciji. Ovo je meni jedan od najvećih izazova u karijeri, ali ko sme taj i može. Spremićemo se za Javor. Mislim da smo na momente mogli da vidimo određen potencijal našeg tima. Mislim da tu ima itekako talentovanih dečaka i da imamo kvaliteta. Niko ne može da projektuje šta će se dešavati u sledećih 12 kola, ali sigurno je da ćemo nastaviti da se borimo do kraja - rekao je Milinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading