Čelsi se raspitivao za Jokana, a evo šta on kaže o svemu!

Autor:

Sport

10.03.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović nastavlja svoj pohod sa ekipom sa "Krejven kotidža" na Premijer ligu, a od nedavno se pojavila vest da ga Roman Abramovič razmatra kao naslednika Antonija Kontea na klupi Čelsija.

Jokanović nastoji da se fokusira samo na obaveze sa Fulamom

Naredni meč u Čempionšipu Fulam igra protiv Prestona, a Jokanovićeva ekipa već 13 utakmica ne zna za poraz. On upozorava pred ovaj duel da je ekipa Prestona jedna od najpožrtvovanijih i agresivnijih u ligi.

- Mnogo zavisi kakvog ćemo sudiju imati u ovom meču. Kada gledam Premijer ligu, znam da mogu da očekujem jedan nivo suđenja, manje ili više. Ali, u Čempionšipu ponekad sam zbunjen, jer je neizvesno kako će sudija da kontroliše situaciju - istakao je Jokanović.

Srbin je takođe saznao iz medija za interesovanje Čelsija, ali nije želeo da se preterano bavi tim stvarima.

- Suviše sam zauzet pripremom za utakmicu sa Prestonom da bih razmišljao o spekulacijama i drugim klubovima. Imam mnogo posla ovde gde sam sada, i moram da budem fokusiran na to - poručio je Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading