Barsa i Inijesta: DA LI JE PRIČA DOŠLA DO KRAJA?

Autor:

Sport

17.03.2018

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji ovih dana sve više pišu o gotovo sigurnom odlasku kapitena Andresa Inijeste iz Barselone na kraju sezone, a kao nove destinacije se pominju SAD, Kina, ali i Mančester siti kojeg predvodi Pep Gvardiola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inijeste je celu karijeru proveo u dresu Barselone

Ništa se još uvek zvanično ne pominje, ali je veća verovatnoća da će Inijesta na kraju sezone otići, nego da će ostati na "Nou kampu". On ima tzv. doživotni ugovor sa Barsom, može da ode kad god poželi, ali pod uslovom da se taj klub ne takmiči sa Barselonom u narednoj sezoni u domaćem šampionatu, ili Evropi.

Andres Inijesta je još prošle godine imao nesuglasice sa Luisom Enrikeom, dok kod Ernesta Valverdea igra mnogo više i to čak i vraća dobrim partijama. 

Inijesta ima ponude iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država gde su sezone u toku, pa bi mu bio problem da uđe u takmičarski ritam. Zato trenutno vezista Barselone ima veliku dilemu pred sobom o tome kada je najbolje da napusti klub u kojem je ponikao. 

Pretpostavlja se da je dolazak Kutinja ove zime pripremio teren za odlazak Inijeste iz kluba, a da bi Artur iz Gremija trebalo da bude alternativa, čime bi Inijesta skoro pa postao prekobrojan u redovima katalonskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading