Ruske vlasti se pribojavaju krvoprolića na SP: DOMAĆINI SA ARGENTINCIMA NAPADAJU ENGLEZE!

Autor:

Sport

25.03.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob engleskih i ruskih navijača sa Evropskog prvenstva 2016. godine u Francuskoj mogao bi da dobije drugu, krvavu epizodu ovog leta u Rusiji.

RepublikaFoto: youtube.com/FORO MDM
Huligani divljaju širom Starog kontinenta

Engleski huligani tada su dobili ozbiljne batine od Rusa, iako ih je bilo u manjem broju. Oni su to objasnili time što su Englezi mahom bili "debeli, matori turisti, dok su oni delovali kao prava vojska".

Strasti se nisu još smirile, engleske vlasti su čak savetovale svoje državljane da ne putuju u Rusiju na mečeve Svetskog šampionata, a domaćini su, navodno, spremili vruču dobrodošlicu navijačima sa ostrva.

U toj akciji "dočeka" Engleza trebalo bi da im pomognu Argentinci, sa kojima su se huligani Zenita i Dinama iz Moskve sastajali već jednom u Buenos Ajresu. Jasno je da motiva ne manjka ni "gaučosima", koji organski ne podnose Veliku Britaniju zbog svih dešavanja u vezi sa Foklandskim ostrvima.

BBC tvrdi da su huligani već napravili posebne kampove u kojima treniraju, to više liči na paramilitarne organizacije nego na huligane na kakve smo navikli, deo toga videli smo u Marseju i nakon toga kada su slike krvavih engleskih zastava Rusi kačili po društvenim mrežama kao trofeje.

Ono što je još gore po navijače "Gordog albiona" to je, da bi po pisanju "Korijere delo Sport", još šira koalicija protiv njih, pošto ih "na nož" čekaju Nemci, ali i Srbi koji žele da budu uz Ruse.

Druga strana najavljuje da će pokazati svima, prenose engleski mediji, a već sada preko 3.000 najokorelijih huligana planira dolazak iz Engleske u Rusiju za vreme Mundijala i to ne da bi gledali utakmice ovog prvenstva, već samo da bi se sukobili sa ostalima.

Zbog svega toga svet strepi, ali malo ko priča o fudbalu, iako je Andrej Zaharov šef moskovske policije rekao da će odgovoriti huliganima svim sredstvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading