SAZNAJEMO! KOREJAC IPAK U ZVEZDI! Marin nagoveštava dolazak polufinaliste Lige šampiona: USKORO!

Autor: V. Z.

Sport

19.03.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje!

SAZNAJEMO! KOREJAC IPAK U ZVEZDI! Marin nagoveštava dolazak polufinaliste Lige šampiona: USKORO!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Južne Koreje, Jung Vu Seol iz Ulsana, postaće novi fudbaler Crvene zvezde! On je i ranije figurirao kao potencijalno pojačanje crveno-belih na desnom beku, ali problem nastaje kada mu aktuelni poslodavac i ujedno klub u kojem je ponikao spušta rampu na transfer u Evropu.

Razlog je činjenica što je Ulsan, dvostruki uzastopni prvak države, u aktuelnom ciklusu azijske Lige šampiona izborio plasman u polufinale, a Seol je standardan na desnom boku i predstavlja bitku kariku tima. Tamo će južnokorejski klub igrati dvomeč protiv Jokohama Marinersa (17. i 24. april), dok su u drugom polufinalu Al Hilal i Al Ain. Po okončanju takmičenja u eliti, kako saznajemo, očekuje se finalizacija njegovog transfera na Marakanu.

Ne krije defanzivac da želi novi izazov. 

- Tačno je da je stigla ponuda. Vrlo je malo spoljnih igrača koji mogu da igraju u Evropi u mladosti, želim da budem u tom društvu. Želim da prihvatim taj izazov - rekao je pre mesec dana Seol, koji je rođen 5. decembra 1998. godine.

On po specijalizovanom transfermarktu vredi 1,4 miliona evra i sa Ulsanom ima ugovor do kraja 2025. godine. 

- Vu Seol iz Ulsana nama je prvi pik i njega bi rado doveli. Nije istina da neće u Evropu, a uskoro ćete videti i zašto. Vrlo brzo - obećavajuće zvuči Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde u izjavi za Republiku. 

Republika

Foto: Dragan Kadić

Marko Marin

Seul je za nacionalni tim odigrao 14 mečeva i bio odličan nedavno na Azijskom kupu, upisao je jednu asistenciju, ali je Koreja neočekivano ispala u polufinalu od Jordana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading