SVE ĆE BITI U ZNAKU BRATSTVA! Danica Crnogorčević izvodi LEGENDARNE numere na Marakani pred meč Zvezde i Zenita!

Autor:

Sport

22.03.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju ruskog prvaka u okršaju velikih sportskih prijatelja.

SVE ĆE BITI U ZNAKU BRATSTVA! Danica Crnogorčević izvodi LEGENDARNE numere na Marakani pred meč Zvezde i Zenita!

Foto: youtube.com/ Beogradski Sindikat Official YT Channel

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova imati jaku proveru sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

Spektakl na Marakani okupiće veliki broj ljudi, obzirom da je uprava kluba iz Ljutice Bogdana širom otvorila kapije za ovu utakmicu, dok su najvatrenije pristalice dva trofejna tima najavile do sada neviđenu koreografiju i zajedničko navijanje tokom samog susreta.

Ono što je posebno zanimljivo da će za vreme duela na stadionu "Rajko Mitić" biti prikazan bogat kulturno-umetnički program. Istovremeno, biće otpevane dve dobro poznate pesme u Srbiji i Rusiji, a u ulozi interpretatora naći će se srpska pevačica Danica Crnogorčević.

Republika

Foto: Youtube.com/Даница Црногорчевић

Danica Crnogorčević

Njoj je pripala čast da otpeva "Kaćušu" i pesmu koja ju je proslavila "Veseli se, srpski rode", kojom će biti označen početak utakmice šampiona Superlige i ruske Premijer lige.

Inače, treba reći da je Zenit ugostio Crvenu zvezdu pre dve godine na Pari Premier kupu u Sankt Peterburgu, gde su pored njih na letnjim pripremama 2022. učestvovali Fenerbahče iz Istanbula i Nefči iz Azerbejdžana.

Prethodno je na Marakani gostovao ruski šampion sada već davne 2011. godine, kada se na najvećem srpskom stadionu kao najvažniji gost pojavio i predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin.

Oba kluba, Zvezda i Zenit, vode u svojim nacionalnim prvenstvima. Crveno-beli su sakupili 64 boda i lideri su Superlige, sa četiri poena više od večitog rivala Partizana, dok tim iz Sankt Peterburga posle 20 kola na kontu ima 40 poena, jedan više od drugoplasiranog Krasnodara, a dva u odnosu na moskovski Dinamo (38).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading