Nastavlja se Superliga Srbije: Najava kola

Autor:

Sport

30.03.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dvonedeljne pauze nastavlja se fudbalska Superliga Srbije, lider šampionata Crvena zvezda gostuje Mladosti u Lučanima, a Partizan ekipi Bačke u utakmicama 29. kola.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Odmor zbog reprezentativnih akcija, prema priznanju iz oba tabora večitih rivala, dobro je došao kako bi se osvežili i nastavili trku za šampionsku titulu u kojoj Crvena zvezda ima 12 bodova više od branioca trofeja Partizana.

Preostala su samo još dva kola do kraja regularnog dela i oba tima žele da u što boljoj poziciji dočekaju presudne borbe u plej-ofu kada se podele poeni.

Partizan sutra prvi put u istoriji nastupa na stadionu "Slavko Maletin Vava" protiv Bačke (prošle sezone igrali u Novom Sadu) i namerava da nastavi uspon forme i upiše peti trijumf u nizu.

Sa druge strane, Bačka će pokušati da, slično kao protiv Zvezde (2:2) u prvom delu sezone, odigra dobar meč i dođe do iznenađenja koji bi im značio za opstanak.

Dan kasnije, fudbaleri Crvene zvezde putuju u Lučane nezgodnoj Mladosti, koja ima samo teoretske šanse da izbori mesto u plej-ofu, sa željom da zadrže veliko rastojanje u odnosu na Partizan.

Izabranici Vladana Milojevića, nakon eliminacije iz Kupa i kiksa protiv Napretka pre pauze, revanširali su se Mačvi u prvenstvu i sada hoće da uđu u novu pobedničku seriju.

Predstojeća runda otvara se večerašnjim duelom Rada i Voždovca na Banjici sa pritiskom na domaći tim, interesantan meč očekuje se na niškom Čairu između Radničkog i Vojvodine, kao i Čukaričkog i Spartaka na Banovom brdu u direktnom sudaru za Evropu.

Raspored 29. kola
Subota, 31. mart Borac - Mačva (15)
                Radnički Niš - Vojvodina (15)
                                   Radnik - Javor (15) 
                          Zemun - Napredak (15) 
                           Bačka - Partizan (15.30)
Nedelja, 1. april Čukarički - Spartak (17)
Mladost - Crvena zvezda (17)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading