FSS odgovorio Jokanoviću: SA KIM STE UOPŠTE PRIČALI O MITROVIĆEVOJ POŠTEDI?

Autor: Informer

Sport

30.03.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je menadžer Fulama Slaviša Jokanović prozvao FSS i selektora Srbije Mladena Krstajića zbog forsiranja Aleksandra Mitrovića u prethodne dve prijateljske utakmice, oglasio se i nacionalni savez.

RepublikaFoto: Instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Iz FSS-a brzo stigao odgovor Jokanoviću

Na navode Jokanovića da je njegov igrač Mitrović trebalo da bude pošteđen tokom reprezentativnog okupljanja, a umesto toga je igrao oba susreta po 90 minuta.

Na njegove prozivke odreagova je pomoćni selektor reprezentacije Milan Obradović.

- Siguran sam da o Mitroviću gospodin Jokanović nije razgovarao sa predsednikom Saveza, kao ni sa selektorom, ni članovima stručnog štaba. Da li je možda pričao sa nekim drugim, to već ne znam. Bez obzira na to, valjda je normalno da je interes reprezentacije Srbije važniji od bilo kog ličnog ili klupskog interesa - rekao je Obradović za Informer.

On je poručio i da je sve što se radi u reprezentaciji Srbije podređeno što boljem rezultatu na Mundijalu u Rusiji.

- Idemo na Svetsko prvenstvo, valjda svi želimo da se tamo ostavi što bolji utisak i napravi što bolji rezultat. Sve što radimo, radimo sa tim ciljem - dodao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading