Zidanov plan za ponovno osvajanje Lige šampiona

Autor:

Sport

31.03.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan napravio je poseban plan, po proverenom receptu, odmaraće Kristijana Ronalda u finišu sezone, kako bi bio spreman za ključne utakmice u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Madridski As je otkrio da će Zidan primeniti identični plan koji je sproveo prošle godine u ovo vreme, i to ga je dovelo do odbrane trofeja u Ligi šampiona.

Naime, Ronaldo je prošle sezone propustio čak tri utakmice na domaćem terenu u La Ligi u aprilu mesecu i prvi meč u maju, protiv Leganesa, Sporting Hihona, Deportiva i Granade.


Portugalac je imao dovoljno vremena da se oporavi i odmori i zato je praktično sam u tom periodu izbacio Bajern Minhen u četvrtfinalu, Atletiko Madrid u polufinalu i vodio tim do pobede u finalu protiv Juventusa.

Ronaldo je odmarao i u martu mesecu, ali je zato kada je najpotrebnije, postigao je 10 golova na poslednjih pet mečeva i Zidan želi da ga sačuva u takvoj formi.


La Liga je izgubljena, Real može lagano samo da napada Ligu šampiona, a tamo su najbolji poslednje dve godine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading