MURINJO: To što Pogba ne igra nema veze sa povredom

Autor:

Sport

31.03.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije imao odgovor na pitanje novinara o padu forme francuskog veziste Pola Pogbe, ali je imao sebi svojstveno objašnjenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba i Žoze Murinjo

Menadžer Junajteda je istakao i da novinari mogu više informacija da dobiju od samog Pogbe. 

- Pitajte njega. Pitajte Pogbu kada budete imali priliku, tada možete da saznate šta on misli o tome - rekao je Murinjo novinarima.

Pogba je u prethodnih 11 utakmica "Crvenih đavola" bio starter samo četiri puta, a od početka sezone je pauzirao i dva meseca zbog povrede zadnje lože. 

- To što ne igra nema veze sa njegovom povredom. Njegov oporavak je protekao kako treba. Takav je slučaj bio i prošle sezone. Sada mislim da je sve u redu. Njegova povreda je bila teška, drugi klubovi, drugi igrači i neki drugi doktori bi se odlučili za operaciju. On se odlučio da ne ide na operacioni sto, a posle je sve proteklo dobro - naglasio je Portugalac. 

Pol Pogba je 2016. godine prešao u Mančester junajted iz Juventusa za tada rekordnih 105 miliona evra. Ove sezone je odigrao 27 mečeva za "Crvene đavole", postigao je tri gola, a imao je i deset asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading