INCIDENT NA VEČITOM DERBIJU: Tenzije na istočnoj tribini, reagovala i policija! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene.

INCIDENT NA VEČITOM DERBIJU: Tenzije na istočnoj tribini, reagovala i policija! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Uoči 173. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, tenzija među navijačima kulminirala je incidentom na istočnoj tribini stadiona Rajko Mitić. Neposredno pred početak utakmice, grupa navijača Grobara krenula je ka policiji, izazivajući haos bacanjem topovskih udara i stolica. Ipak, zahvaljujući brzoj intervenciji policije, situacija je smirena, sprečavajući veći incident.

 

 

Ova utakmica može odrediti sudbinu i Zvezde i Partizana. Ukoliko crveno-beli dođu do pobede imaće deset boda više u odnosu na crno-bele i praktično je onda prvenstvo završeno. Sa druge strane tim iz Humske eventualnim trijumfom bi smanjio bodovnu prednost na -4 i imao bi nade da mogu do čuda.

Podsetimo, ovaj derbi je propraćen sukobima koji su se dogodili danas.  Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima.

Srećom, policija je brzo reagovala. Kada su videli organe reda opremeljene opremom za razbijanje demonstracija izgrednici su se dali u beg, ali uzalud. Policajci su ih sustigli i priveli su više vinovnika na licu mesta, dok su ulice, poput Kraljice Marije, privremeno zatvorene za saobraćaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading