MODRIĆ DONEO ODLUKU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo da li se Hrvat vraća u DInamo!

Autor:

Sport

22.04.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski virtouz jasan.

MODRIĆ DONEO ODLUKU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo da li se Hrvat vraća u DInamo!

Foto: Real Madrid C.F/X

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Barselonu rezultatom 3:2 u okviru 257. El Klasika na stadionu Santijago Bernabeu. Jedan od najboljih terenu bio je Luka Modrić koji i na pragu četvrte decenije pruža izvanredne partije. Dan nakon ovog značajnog trijumfa, madridski medij AS otkrio je detalje o Modrićevim budućim planovima.

Prema izvorima bliskim klubu, hrvatski kapiten doneo je jasnu odluku o tome gde želi nastaviti da igra u narednim sezonama. Suprotno spekulacijama o mogućem prelasku u Dinamo Zagreb ili MLS, Luka Modrić je izrazio svoju želju da produži boravak u Real Madridu još jednu sezonu. Ova odluka odražava njegovu posvećenost klubu i njegovu nevoljkost da razmatra alternativne karijerne puteve u ovom trenutku

Modrićeva odlučnost da obezbedi još jednu godinu u svom ugovoru očigledna je kroz njegove izuzetne nastupe u poslednjim utakmicama, posebno u Mančesteru i El Klasiku, gde je pokazao svoj neizmerni doprinos timu. 

Modrićeva odlučnost da zaradi još jednu godinu u svom ugovoru kao najdugovečniji igrač u istoriji Reala iz Madrida svedoči o njegovom neumornom legatu i tragu koji je ostavio na klubu. Njegov izuzetan prikaz veštine i neumorno zalaganje tokom nedavnog El Klasika ne samo da su overili pobedu protiv Barselone, već su istakli i njegovu neospornu vrednost timu.

Modrićeva odluka da produži karijeru u Real Madridu označava njegovu neumornu posvećenost klubu i njegovu neumornu potragu za izvrsnošću na terenu. Dok hrvatski majstor nastavlja da pomiče granice očekivanja i pokazuje svoj neumorni talenat, njegov legat u Real Madridu ostaje čvrsto ukorenjen, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading