KLJUČA U HUMSKOJ PRED DERBI: Partizan prijavio OMLADINCE za utakmicu sa Zvezdom

Autor:

Sport

23.04.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duljaj još ne zna koga će poslati na megdan večitom rivalu.

KLJUČA U HUMSKOJ PRED DERBI: Partizan prijavio OMLADINCE za utakmicu sa Zvezdom

Foto: Starsport

Partizan, po svemu sudeći, ne odustaje od ideje da sabotira odigravanje večitog derbija sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije. Utakmica je na programu sutra od 19 časova na Marakani, ali je pitanje da li će biti odigrana, odnosno ko bi je igrao.

Naime, nezadovoljni suđenjem u 173. večitom prvenstvenom derbiju i porazom od crveno-belih sa 3:2, iz Humske su odmah poručili da neće na megdan večitom rivalu. Zatim su iz Partizana odbili da se pojave na obaveznoj konferenciji za medije, što dodatno povećava šanse da na neki način zabotiraju derbi. Kažemo na neki način, jer bi ne pojavljivanje i demonstrativna kapitulacija na terenu povukla drakonske kazne.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde

Zato je, imajući u vidu iskustva i slične primere iz inostranstava, najrealnija opcija bojkota, ako ga uopšte bude, da Partizan pošalje na teren omladinski tim, kao što je to nedavno uradio Fenerbahče u Turskoj u finalu Superkupa. Istina, tim našeg Dašana Tadića je posle ranog vođstva Galatasaraja protiv njihovog podmlatka povukao ekipu sa terena. Upravo takav scenario možda je moguć i sutra na Marakani.

Naime, crno-beli su, prema saznanjima Maxbet sporta registrovali i omladince za pomenutu utakmicu. To znači da će Igor Duljaj, ali i čelnici Partizana, do poslednjeg trenutka moći da vagaju da li će izaći na megdan Zvezdi u najjačem sastavu, ili će napraviti predstavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading