IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Pre dve godine je rastužio Humsku, a sada preuzima klupu evropskog velikana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da zakorači na najveću fudbalsku scenu.

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Pre dve godine je rastužio Humsku, a sada preuzima klupu evropskog velikana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Liverpula u aktuelnoj sezoni u okviru engleske Premijer lige vode veliku borbu sa ekipama Arsenala i Mančester Sitija kada je u pitanju šampionski pehar, ali se u klubu već sada pripremaju za narednu takmičarsku godinu.

Izvesno je da će aktuelni trener Jirgen Klop napustiti Liverpul, a kako prenose britanski mediji, prvi kandidat da preizme užarenu klupu slavnog kluba, jeste trener kojeg navijači Partizana odlično poznaju.

Reč je o četrdesetpetogodišnjem Arne Slotu aktuelnom strategu holandskog Fejenorda sa kojim je pre dve godine gostovao u Beogradu, a u dvomeču u okviru UEFA lige konferencija ekiminisao je ekipu Partizana.

I pored činjenice da ima važeći ugovor sa holandskim klubom do leta 2026. godine, veliki su izgledi da već ovog leta postane stanovnik "grada Bitlsa"

- Arne Slot:

Datum rođenja: 17. septembar 1978. godine

Mesto rođenja: Bergenhajm - Holandija

Trenerska karijera: Cvole (Holandija)-mlađe kategorije, Kambur (Holandija)-pomoćni trener, AZ Alkmar (Holandija)-pomoćni trener), Fejenord (Holandija)

Foto: Starsport

Pre dve godine je rastužio crno-bele - Arne Slot tokom duelu protiv Partizana

 

Slot je stigao u Fejenord 2021. godine, a tokom svog mandata klub je osvojio titulu prvaka Holandije, kao i Kup. Pre dolaska u Roterdam, Arne Slot je bio trener AZ Alkmara, a uspesi u navedena dva kolektiva probudili su interesovanje čelnika Liverpula

Očekuje se da će razgovori između Liverpula i Arnea Slota biti ključni u odlučivanju o novom treneru, a eventualni dolazak ovog mladog stručnjaka na Enfild sigurno bi izazvao veliko interesovanje javnosti.

Ostrvski velikan okreće novu stranicu klupske istorije nakon gotovo devetogodišnje ere nemačkog stručnjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading