PSŽ POMERA GRANICE: Sveci nude astronomsku cifru za tinejdžera koji će zameniti Mbapea!

Autor:

Sport

23.04.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski tim se ne šali.

PSŽ POMERA GRANICE: Sveci nude astronomsku cifru za tinejdžera koji će zameniti Mbapea!

Foto: Paris Saint-Germain/X

Prema informacijama koje prenosi Le Parizijen Pari Sen Žermen  već traži zamenu za Kilijana Mbapea, koji će napustiti klub na kraju sezone. Klub je spreman da izdvoji čak 200.000.000 evra za Barseloninog mladog talenta Lamina Jamala, čiji je agent Horhe Mendeš, poznat po brizi o karijerama brojnih igrača Svetaca,

Foto: FK Barselona

 

Jamal, koji ima samo 16 godina, smatra se jednim od najvećih svetskih talenata, a iako je ove sezone u Primeri postigao samo četiri gola i ostvario tri asistencije, njegov potencijal je privukao pažnju francuskog kluba. PSŽ je odlučan da dovede ovog mladog talenta, ali će morati da izdvoji vrtoglavih 200 miliona evra. 

Ovaj 16-godišnji krilni napadač izazvao je veliku pažnju svojim talentom i potencijalom, te ne čudi interesovanje francuskog šampiona za njegovo dovođenje. Jedan od ključnih aduta uprave Parižana je i agent Horhe Mendeš, koji brine o karijerama brojnih igrača akutelnog šampiona Francuske, a Jamal bi mogao da postane nova zvezda na Parku Prinčeva.

Polako se bliži kraj bajke Mabepa i PSŽ-a, pa Pariđžani moraju užurbano da traže njegovu zamenu. Novac koliko vidimo nije problem, a podsetimo, Sveci su već pazarili u Barselonu i za veću cifru, kada su kupili Nejmara za 220 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading