VELIKI SKANDAL U PREMIJER LIGI: Dvojica fudbalera uhapšena zbog strašnog zločina!

Autor:

Sport

23.04.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalno.

VELIKI SKANDAL U PREMIJER LIGI: Dvojica fudbalera uhapšena zbog strašnog zločina!

Foto: shutterstock

Dvojica fudbalera Premijer lige, čiji identitet nije otkriven, našla su se u centru skandala nakon što su uhapšeni pod sumnjom za silovanje. Obojica igrača imaju samo 19 godina, što dodatno šokira javnost.

Prema informacijama koje su prenele novine The Sun, prvo je uhapšen 19-godišnji fudbaler pod sumnjom za napad, pomaganje i podsticanje na silovanje. Nakon što je proveo noć u pritvoru, ispitan je od strane detektiva. Drugi fudbaler iste dobi uhapšen je narednog dana, takođe pod sumnjom za silovanje.

Iako su obojica fudbalera puštena uz kauciju, istraga se i dalje nastavlja. Portparol policije je potvrdio da su uhapsili dva muškarca nakon prijave za silovanje i da su obojica puštena uz kauciju nakon saslušanja.

Portparol kluba je izjavio da klub neće davati dalje komentare s obzirom na to da je situacija sada u rukama policije. Ovaj skandal potresa fudbalsku javnost, a detalji istrage i dalji razvoj situacije ostaju predmet pažnje javnosti i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading