NOVE MUKE ZA PIKSIJA: Još jedan napadač Orlova doživeo povredu!

Autor:

Sport

26.04.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosoneri na Juventus bez srpskog reprezentativca.

NOVE MUKE ZA PIKSIJA: Još jedan napadač Orlova doživeo povredu!

Foto: Starsport

Predstojeći vikend donosi nam jedan od najzanimljivijih mečeva 34. kola Serije A,  susret između Juventusa i Milana. Ove dve ekipe bore se za drugo mesto na tabeli, što im obezbeđuje mesto u Ligi šampiona. Međutim, ni jedni ni drugi ne mogu da se nadaju osvajanju titule, budući da je Inter već obezbedio istorijsku dvadesetu titulu u svojoj istoriji.

Milan će na ovom važnom gostovanju u Torinu biti oslabljen neigranjem srpskog napadača Luke Jovića. Jović je tokom središnjeg dela sezone pružao odlične partije, ali je zbog povrede mišića izgubio svoj status u timu. Iako povreda nije ozbiljnije prirode, ova odsutnost definitivno će predstavljati hendikep za Milan.

Foto: www.profimedia.rs

 

Jović je ove sezone odigrao 28 mečeva i postigao devet golova, što ga čini značajnim igračem u timu Milana. Iako je imao izazova sa povredama i statusom u timu, njegov doprinos ostaje neosporno važan za Rosonere. S obzirom na njegovu ulogu, povratak u tim u narednom kolu će biti od velike važnosti za Milan.

Milan se trenutno nalazi u boljoj poziciji, sa pet bodova više od Juventusa, ali ova neizvesna borba za viceprvaka svakako će dodatno začiniti atmosferu pred ovaj meč. Stefano Pioli će morati da pronađe rešenja za nedostatak Jovića i osmisli strategiju koja će im doneti važnu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading