Ruski huligani otišli predaleko: ENGLEZI, SPREMITE SE ZA SMRT!

Autor:

Sport

10.04.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se bliži početak Mundijala u Rusiji, tako rastu i tenzije među navijačima. Glavni sukob se očekuje između ruskih i engleskih huligana, a izgleda da će ovo biti baš burno leto za pripadnika organa reda i mira u zemlji domaćinu Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion Spartaka u Moskvi

Engleski dnevni list "Daily Express" navodi u današnjem izdanju da su Rusi smislili da gradić Reutov u neposrednoj blizini Moskve bude mamac za navijače Engleske gde bi ih domaćini opkolili.

Ruski i engleski huligani su imali veliki sukob u Marselju pre dve godine na Evropskom prvestvu, tada su Englezi prošli kao bosi po trnju, a zategnuta situacija između vlada dveju država je dovela do toga da ove godine u Rusiji dođe do još većih sukoba.

Ove zloslutne informacije preneli su engleski ultrasi, dok domaći navijači otvoreno prete Englezima ističući da mogu da očekuju samo najgore u Rusiji, dok oni najzagriženiji govore gostima sa ostrva da se spreme za smrt ukoliko kroče na rusko tlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading